Homar Wrap
Zawijanie homara wymaga około 25 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 244 kalorie, 9g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz awokado, sok z cytryny, świeżo sałaty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Banh-mi Wrap: Wietnamski Grillowany zawijas wieprzowy z marynowaną marchewką i miętą, Jedzenie na Watchers: The Lobster Lady Maine Lobster Rolls, oraz Ravioli z homara z bulionem z homara i sosem z trawy cytrynowej i skorupiaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce połącz homara, pomidora, awokado i sos cezara.
Wymieszać, dodając sól, pieprz i sok z cytryny. Odstawić. Blanszować kilka całych szczypiorków, upuszczając do wrzącej wody na 10 sekund. Tortille pokroić w 1/4 z nożem.
Zwiń każdą ćwiartkę tortilli w kształt stożka. Zabezpieczyć, wiążąc blanszowany szczypiorek jak sznurek wokół stożka. Miarka homara obficie w stożek, wypełniając do góry. Otwór każdego stożka zdobi świeżo posiekana sałata.
Polecane wino: Chablis, Chardonnay
Homar działa bardzo dobrze z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 160 dolarów za butelkę.
![Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru]()
Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru
7" klimatów " można nazwać Grand Cru w Chablis: Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur i Vaudésir. Wszystkie te winnice znajdują się po prawej stronie rzeki Le Serein, na wzgórzu. Sytuacja ta nadaje winu mocnego i pełnego charakteru.Bardzo blady słomkowy kolor, z wybuchowym nosem żywych aromatów kwiatowych i chrupiących świeżych owoców, które zapewniają ostateczny wyraz chłodnego terroir. Podniebienie wykazuje duże napięcie i energię.