Homar Nadziewany
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj nadziewanego homara. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 388 kalorii, 31g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 3,68 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz homary, okrągłe krakersy maślane, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczarki Nadziewane Homarem, Pieczony Faszerowany Homar, oraz Polędwiczki Nadziewane Homarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń mięso z gotowanego ogona homara i pazurów; posiekaj mięso. Odstaw łuski ogona homara na bok.
Połączyć homara, krakersy, i następne 5 składniki (krakersy przez sos Worcestershire) w dużej misce. Podzielić mieszaninę homara równomiernie między muszle ogona. Broil nadziewane ogony homara 8 minut lub do złotego koloru.
Podawać z cytrynowymi klinami.
Uwaga: Można również użyć 6 mrożone ogony homara, gotowane, dla tego przepisu, zastrzegając tylko 4 ogony do rzeczy.
Polecane wino: Chablis, Chardonnay
Chablis i Chardonnay to świetny wybór dla homarów. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Simonnet-Febvre Petit Chablis z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Simonnet-Febvre Petit Chablis