Homar na parze z masłem Charmoula
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Homar na parze z masłem Charmoula może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 502 kalorie, 43g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 4,43 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sok z cytryny, ząbek czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Homar na parze z masłem, Małże i homary gotowane na parze z masłem Szalotkowym, kukurydzą, kiełbasą i ziemniakami, oraz Homar na parze z sosem ziołowym i Bisque homara dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj wystarczającą ilość wody do bardzo dużego garnka, aby osiągnąć głębokość 2 cali. Przykryć; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj homary głowę pierwszy, przykryć, i pary, aż muszle są różowe i homary są gotowane przez, o 12 protokół.
Tymczasem, roztopić masło w małej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i podsmażyć 1 minutę. Wymieszać pozostałe składniki. Doprawić do smaku solą. Podzielić na 2 małe miseczki.
Homary podawać z masłem charmoula.
Jedna porcja zawiera: 534,47 kalorii (kcal), 58,1% kalorii z tłuszczu, 34,51 (g)