Holy Moly Guacamole jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 89 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. 30 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, grecki jogurt, pomidory winogronowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Holy Moly Guacamole, Jasny Gwint! Guacamole!, oraz Holy Moly Spicy Chipotle Dressing dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Groszek umieścić w średniej misce i dokładnie rozgnieść masher ziemniaków lub widelcem. (Lub puree z groszku w małym blenderze lub robocie kuchennym i przenieść do średniej miski.)
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 140 dolarów.