Holiday Cherry Cheese Danish

Holiday Cherry Cheese Danish
Holiday Cherry Cheese Danish może być właśnie hor d ' oeuvre, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 54 centy za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, sól, ekstrakt z wanilany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ser Wiśniowy Duński, Wiśniowy Kremowy Warkocz Duński, oraz Easy Cherry Cream Cheese Danish podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie. W misce połączyć masło, śmietanę, jajka, cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać mieszaninę drożdży i mąkę; ubić do gładkości (nie ugniatać).
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
3
Umieścić w nasmarowanej misce, obracając raz do nasmarowanej góry. Przykryć i schłodzić na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Do napełniania, w misce, ubić serek śmietankowy, cukier, żółtko i wanilię do zmieszania. Poncz ciasto w dół. Przełożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię; podzielić na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
PunchPunch
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Rozwałkować każdą porcję na 16-in. x 10 po. prostokąt na nasmarowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Rozłóż wypełnienie środka każdego prostokąta. Na każdym długim boku wyciąć 1-1 / 2-in.- szerokie paski około 3 cali. do środka. Zaczynając od jednego końca, złóż naprzemienne paski pod kątem w poprzek wypełnienia. Szczypta kończy się uszczelnieniem. Zakręć jeden koniec, tworząc cukierkową laskę. Przykryj i odstaw do podwojenia, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Candy CaneCandy Cane
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do złotego koloru. Ostrożnie wyjąć z patelni do stojaków drucianych, aby ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Posypać cukrem cukierniczym. Wymieszaj dżem, a następnie łyżeczkę na wierzchu liści, tworząc paski trzciny cukrowej. Schłodzić resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Candy CaneCandy Cane
DżemDżem
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn