Holiday Cherry Cheese Danish
Holiday Cherry Cheese Danish może być właśnie hor d ' oeuvre, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 54 centy za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, sól, ekstrakt z wanilany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ser Wiśniowy Duński, Wiśniowy Kremowy Warkocz Duński, oraz Easy Cherry Cream Cheese Danish podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie. W misce połączyć masło, śmietanę, jajka, cukier i sól.
Dodać mieszaninę drożdży i mąkę; ubić do gładkości (nie ugniatać).
Umieścić w nasmarowanej misce, obracając raz do nasmarowanej góry. Przykryć i schłodzić na noc.
Do napełniania, w misce, ubić serek śmietankowy, cukier, żółtko i wanilię do zmieszania. Poncz ciasto w dół. Przełożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię; podzielić na pół.
Rozwałkować każdą porcję na 16-in. x 10 po. prostokąt na nasmarowanej blasze do pieczenia.
Rozłóż wypełnienie środka każdego prostokąta. Na każdym długim boku wyciąć 1-1 / 2-in.- szerokie paski około 3 cali. do środka. Zaczynając od jednego końca, złóż naprzemienne paski pod kątem w poprzek wypełnienia. Szczypta kończy się uszczelnieniem. Zakręć jeden koniec, tworząc cukierkową laskę. Przykryj i odstaw do podwojenia, około 1 godziny.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do złotego koloru. Ostrożnie wyjąć z patelni do stojaków drucianych, aby ostygnąć.
Posypać cukrem cukierniczym. Wymieszaj dżem, a następnie łyżeczkę na wierzchu liści, tworząc paski trzciny cukrowej. Schłodzić resztki.