Hoisin-Pieczone Kury Łowne

Hoisin-Pieczone Kury Łowne
Hoisin-pieczone kury myśliwskie to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 4,12 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1120 kalorii, 80g białka, oraz 72 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, sos hoisin, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Hoisin-Pieczone Kury Łowne, Pieczone Kury Łowne, oraz Kury Dziczyzny Pieczone Ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wypłukane i dobrze wysuszone kury umieść na płytkiej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2
Dodaj czosnek, kolendra, imbir, sok z limonki, chili i olej rzepakowy do miski mini robot lub blendera. Przecedzić mieszaninę na grubą pastę.Pocierać mieszaninę na kury, coraz niektóre pod skórą, gdzie to możliwe. Wrzuć większość kolendry do jamy każdego ptaka, oszczędzając trochę do dekoracji.Zwiąż nogi kur szczelnie sznurkiem kuchennym. Przykryć luźno i przechowywać w lodówce co najmniej 20 minut i do 2 godzin.Gdy jest gotowy do pieczenia. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Pędzel około 1/8 hoisin filiżanki nad każdą z kur. Zapisywanie pozostałych ½ - cup hoisin do baste kur podczas pieczenia.Piecz kury 40-45 minut, fastrygując od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
4
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn