Hoisin i Bourbon-polędwiczki wieprzowe

Hoisin i Bourbon-polędwiczki wieprzowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wieprzowej hoisin i Bourbon-Glazed. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, polędwiczki wieprzowe, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć bourbon, można śledzić to danie główne z Babeczki czekoladowe Bourbon Pecan Pie z lukrem orzechowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hoisin & Bourbon-wieprzowina glazurowana z majonezem Wasabi na ryżu, Hoisin-Polędwica Szkliwiona, oraz Polędwica Wieprzowa Honey-Hoisin dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrębki moczyć w wodzie 30 minut; dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
WodaWoda
2
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Połączyć sos hoisin i następne 7 składników (hoisin przez czosnek) w małej misce; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wieprzowinę kroimy wzdłuż, kroimy na drugą stronę, ale nie na drugą stronę. Otwórz połówki, układając wieprzowinę płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
5
Wieprzowinę posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WieprzowinaWieprzowina
6
Dodać wióry do grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Umieścić wieprzowinę na ruszcie grillowym pokrytym sprayem do gotowania; gotować 5 minut. Skręcić i upiec wieprzowinę mieszanką hoisin; gotować 5 minut. Skręcić i baste wieprzowiny z mieszaniną hoisin; gotować 5 minut lub aż wieprzowina osiągnie 155 lub pożądany stopień doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sos HoisinSos Hoisin
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Odstawić 5 minut; pokroić wieprzowinę w plastry 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
1
Wykonaj kroki od 1 do 3 powyżej.
2
Posypać 6 steków z tuńczyka 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Stek Z TuńczykaStek Z Tuńczyka
SólSól
3
Dodać wióry do grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Umieść steki z tuńczyka na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania; gotować 5 minut. Turn and baste tuńczyk z mieszaniną hoisin; gotować 5 protokół. Turn and baste tuńczyk z mieszaniną hoisin; gotować 2 minut lub aż tuńczyk płatki łatwo testowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Stek Z TuńczykaStek Z Tuńczyka
Sos HoisinSos Hoisin
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn