Hiszpański ryż z pomidorami i papryką

Hiszpański ryż z pomidorami i papryką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj hiszpańskiego ryżu z pomidorami i papryką. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 10 i kosztuje 22 grosze za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, chili w proszku, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pomidory I Papryka Nadziewane Ryżem Basmati I Jarmużem, Hiszpańska Faszerowana Papryka, oraz Hiszpańska Quinoa Faszerowana Papryką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spray 3 1/2-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Wszystkie składniki z wyjątkiem pomidorów wymieszać w kuchence. Top z pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
3
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 2 do 3 godzin lub aż ryż i warzywa są miękkie i większość płynu została wchłonięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
RyżRyż

Wyposażenie

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino i Grenache to moje najlepsze propozycje dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Sangre de Toro Tempranillo. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 9 dolarów za butelkę.
Sangre de Toro Tempranillo
Sangre de Toro Tempranillo
Wino pełne charakteru i jest zarówno mocne, jak i eleganckie. Delikatne aromaty kwiatowe na tle bardzo dojrzałych owoców, dębu i trufli. Jego taniny mają owocową, mięsistą strukturę, która ewoluuje w aksamitne akcenty dymu i przypraw nabytych podczas starzenia.Idealny do mięs, paelli i do kremowych serów.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Magazyn