Hiszpański makaron i mielona wołowina

Hiszpański makaron i mielona wołowina
Przepis Hiszpański makaron i mielona wołowina może zaspokoić Europejskie pragnienie w mniej więcej 30 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.38 za porcję. To danie główne ma 424 kalorie, 23G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, paprykę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Spanish Noodles' N ' Ground Beef, Hiszpański makaron i mielona wołowina, oraz Hiszpański ryż z mieloną wołowiną dla podobnych receptur.

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Hiszpański działa bardzo dobrze z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Becker Vineyards Tempranillo. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Becker Vineyards Tempranillo
Becker Vineyards Tempranillo
Warstwy wiśni, suszonych ziół i cedru uzupełniają podniebienie czerwonymi owocami wiśni i porzeczki, a następnie kończą miękkim czarnym pieprzem i świeżym tytoniem. 
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn