Hiszpańska zupa Fasolowo-fasolowa

Hiszpańska zupa Fasolowo-fasolowa
Hiszpańska zupa Fasolowo-fasolowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 15g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,57 zł za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów europejskiej kuchni. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ziemniaki, jarmuż, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest świetne. Spróbuj Hiszpańska zupa z Chorizo, jarmużu i żurawiny, Zupa Z Kapusty Białej Fasoli, oraz Zupa z kapusty i białej fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Smażyć chorizo w holenderskim piecu na średnim ogniu 6 do 8 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Wyjąć łyżką szczelinową; wytrzeć piekarnik do czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Smażyć ziemniaki, cebula, i marchew w gorącym oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 4 do 5 minut lub do miękkości; dodać czosnek, i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
4
Dodaj wino; gotuj, mieszając od czasu do czasu, 2 minuty lub aż wino zmniejszy się o połowę. Wymieszać 48-oz. Pojemnik rosół z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Stopniowo mieszać jarmuż i chorizo. Zmniejszyć ogień, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 45 do 50 minut lub aż collards są miękkie. Wymieszać z białą fasolą i, w razie potrzeby, 14-oz. można rosół z kurczaka podczas ostatnich 5 minut gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Fasola BiałaFasola Biała
Collard GreensCollard Greens
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
JarmużJarmuż

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Hiszpański można sparować z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 123 dolarów za butelkę.
Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo
Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo
AGO Negralada pochodzi z działki Tempranillo, najszlachetniejszej Hiszpańskiej odmiany winorośli. Winorośl jest sadzona w głębokich glebach żwirowych zmieszanych z piaskiem na powierzchni i produkuje wina o charakterystycznym, twardym, garbnikowym charakterze.Starzejąc się 24 miesiące w nowych beczkach z francuskiego dębu, wino rozwinęło teraz swój pełny potencjał. Jego pełna dojrzałość wydobywa się z warstw pachnących owoców truskawek, lukrecji, ziół i minerałów z miękkimi, jedwabistymi taninami na podniebieniu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 26 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia52
Magazyn