Hiszpańska zupa Fasolowo-fasolowa
Hiszpańska zupa Fasolowo-fasolowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 15g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,57 zł za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów europejskiej kuchni. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ziemniaki, jarmuż, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest świetne. Spróbuj Hiszpańska zupa z Chorizo, jarmużu i żurawiny, Zupa Z Kapusty Białej Fasoli, oraz Zupa z kapusty i białej fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Smażyć chorizo w holenderskim piecu na średnim ogniu 6 do 8 minut lub aż rumiane.
Wyjąć łyżką szczelinową; wytrzeć piekarnik do czysta.
Smażyć ziemniaki, cebula, i marchew w gorącym oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 4 do 5 minut lub do miękkości; dodać czosnek, i gotować 1 minutę.
Dodaj wino; gotuj, mieszając od czasu do czasu, 2 minuty lub aż wino zmniejszy się o połowę. Wymieszać 48-oz. Pojemnik rosół z kurczaka.
Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Stopniowo mieszać jarmuż i chorizo. Zmniejszyć ogień, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 45 do 50 minut lub aż collards są miękkie. Wymieszać z białą fasolą i, w razie potrzeby, 14-oz. można rosół z kurczaka podczas ostatnich 5 minut gotowania.
Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache
Hiszpański można sparować z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 123 dolarów za butelkę.
![Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo]()
Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo
AGO Negralada pochodzi z działki Tempranillo, najszlachetniejszej Hiszpańskiej odmiany winorośli. Winorośl jest sadzona w głębokich glebach żwirowych zmieszanych z piaskiem na powierzchni i produkuje wina o charakterystycznym, twardym, garbnikowym charakterze.Starzejąc się 24 miesiące w nowych beczkach z francuskiego dębu, wino rozwinęło teraz swój pełny potencjał. Jego pełna dojrzałość wydobywa się z warstw pachnących owoców truskawek, lukrecji, ziół i minerałów z miękkimi, jedwabistymi taninami na podniebieniu.