HERDEZ ® Eggs Bandito
Herdez ® Eggs Bandito może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Jedna porcja zawiera 929 kalorii, 34g białka, oraz 72 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka jaj, żółtka, kiełbasa chorizo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Skrzydełka Z Kurczaka Bandito, Bandito Chili Dogs, oraz Bandito Chili Dogs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij dno podwójnego kotła do połowy pełne wodą (Góra podwójnego kotła nie powinna dotykać wody). Doprowadzić wodę do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. W górnej części podwójnego kotła nad gotującą się wodą, ubić żółtka jaj, sok z limonki, proszek chipotle, meksykański sos do gotowania i 1 łyżka wody.
Stopniowo ubijaj roztopione masło do mieszaniny żółtka, po trochu. Jeśli sos zaczyna być zbyt gęsty, dodaj łyżeczkę lub dwie gorącej wody. Kontynuuj ubijanie, aż całe masło zostanie włączone.
Ubij sól czosnkową, a następnie wyłącz ogień.
Umieść pokrywkę na patelni, aby sos był ciepły.
Aby kłusować jajka, napełnij duży rondel 3 centymetrami wody. Doprowadzić wodę do delikatnego dusić na średnim ogniu; dodać ocet. Wirować wodą, aby zrobić "whirlpool", a następnie ostrożnie rozbić jajka, jeden po drugim, w środku" swirl " i pozostawić do gotowania przez 2 1/2 do 3 minut. Żółtka powinny nadal być miękkie w środku.
Wyjmij jajka z wody łyżką szczelinową i ustaw na ciepłym talerzu.
Podczas gdy jaja są kłusownictwo, gotować chorizo na średniej patelni na średnim ogniu, aż gotowane przez. Zachowa swój jasny czerwony kolor (przyprawy), więc sprawdź temperaturę, aby zapewnić doneness. Termometr natychmiastowy powinien odczytywać 160 stopni F (70 stopni C).
Po zakończeniu wyjąć z ognia.
Ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła i rozgrzej brojlery piekarnika do niskiego ustawienia.
Ułożyć bolillo rundy na blasze do pieczenia i tosty lekko pod brojlerem, o 2 protokół na stronę.
Umieść kilka bolillo rund (rozmiar będzie się różnić) na każdym talerzu i góry każdej porcji z 1/4 C gotowanego chorizo. Na wierzch kiełbasę z dwoma jajkami w koszulce.
Skropić sosem bandito i posypać posiekaną kolendrą i / lub limonką.