Herbed Sałatka z kalafiora i brokułów
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Herbed kalafior i sałatka brokuły spróbować. Ten przepis służy 6. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz brokuły, kapary solone, kalafior, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Ciepła sałatka z kalafiora i jęczmienia Herbed, Herbed Sałatka z ciecierzycy-brokułów z sosem tahini-cytryna, oraz Sałatka Z Kalafiora Brokułowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić średni garnek mocno osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.W międzyczasie w dużej misce umieścić oliwę z oliwek, pietruszkę, kapary, sok z cytryny i szalotkę i wymieszać, aby połączyć. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem; odstawić.Gdy woda się zagotuje, dodać brokuły i kalafior i gotować do przetargu widłowego, o 4 protokół.
Odcedzić i rozprowadzić na blasze do ostygnięcia lekko, o 5 protokół.
Dodaj warzywa do vinaigrette i wrzucić do równomiernie płaszcz. Doprawić dodatkiem soli i świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Podawać na ciepło, w temperaturze pokojowej lub schłodzone.