Herbed kotlety jagnięce z redukcją granatu
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Herbed kotlety jagnięce z redukcji granatu spróbować. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 73 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką wodę, szalotkę, miód i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Kotlety jagnięce pieczone z redukcją balsamiczną, Pieczone kotlety jagnięce z kozim serem Białe wino, oraz Herbed Kotlety Jagnięce.
Instrukcje
Pokryć wyłożoną folią blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Ułożyć jagnięcinę na przygotowanej patelni.
Jagnięcinę posypać równomiernie 1/2 łyżeczki pieprzu, 1/4 łyżeczki soli i tymianku. Broil 5 minut z każdej strony.
Połącz sok, musztardę i miód w małej misce.
Podgrzać mały rondel na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj szalotki i czosnek na patelnię; smażyć 1 minutę. Wymieszać mieszaninę soku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (o 5 protokół).
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę w małej misce; mieszaj, aż będzie gładka.
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać szczypiorek, 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.