Herbed groch i marchew

Herbed groch i marchew
Herbed groch i marchew jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masło, marchew, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Herbed Carrots, Osty Herbed Carrots, oraz Herbed Apricots ' n ' Carrots dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło i olej rozgrzać na dużej patelni na średnim ogniu. Po upieczeniu masła dodajemy marchew i szalotkę, doprawiamy solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż szalotki są półprzezroczyste i miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
SzalotkaSzalotka
MarchewMarchew
MasłoMasło
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj wodę i kontynuuj gotowanie, aż płyn odparuje, a marchew będzie miękka, około 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
WodaWoda
3
Dodać groszek i gotować do ogrzania przez, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrochGroch
4
Zdjąć z ognia, wymieszać natkę pietruszki, doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem, podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn