Herbed Farro Pilaf
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Herbed Farro Pilaf spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oleju canolan, łamane spaghetti, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wakacje Godne? Farro i szparagowy Pilaf, Ciepły Pilaf Farro z suszoną żurawiną, oraz Jarmuż i pół perłowy Farro Pilaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu rozgrzać olej rzepakowy na średnim ogniu.
Dodać makaron i gotować, często mieszając, tylko do momentu, aż zmieni kolor na złoty, o 2 protokół. Wymieszać w farro i szalotki i nadal gotować, mieszając, 2 Więcej minut. Wymieszać bulion z kurczaka, posolić i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień, przykryć patelnię i gotować na wolnym ogniu, aż farro jest bardzo delikatny, o 35 protokół. Sprawdź farro pod koniec gotowania i dodać 1 do 2 łyżki wody, jeśli patelnia wyschnie przed Farro jest miękka.
Top z pietruszką i tymiankiem, puch widelcem i podawać.