Herbed Bulgur-Soczewica Pilaf

Herbed Bulgur-Soczewica Pilaf
Herbed Bulgur-soczewica Pilaf jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 15g białka, oraz 6G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cebuli, pieprzu, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Herbed Bulgur Pilaf, Pilaw z soczewicy i bulguru z karmelizowaną cebulą, oraz Pilaw z soczewicy i bulguru z zielonym i żółtym kabaczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić soczewicę i 2 szklanki bulionu w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia. Gotować 5 minut, następnie zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu i gotować, aż soczewica są miękkie i najbardziej płyn rozpuszcza się, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Odcedzić pozostałą ciecz. Podczas gotowania soczewicy, umieścić bulgur i pozostałe 2 szklanki bulionu z kurczaka w innym małym rondlu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż większość cieczy się rozpuści i bulgur będzie miękki, około 13 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
SoczewicaSoczewica
BulgurBulgur
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Zdjąć z ognia i puch widelcem.
4
Dodaj bulgur do soczewicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
BulgurBulgur
5
Podgrzać 2 łyżeczki oleju na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać cebulę i gotować, mieszając, do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
7
Dodaj paprykę i gotować, aż papryka będzie miękka, inny 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
8
Dodać mieszaninę cebuli do mieszanki bulgur-soczewica. Wymieszać natkę pietruszki, bazylią, szczypiorkiem, skórką z cytryny, sokiem z cytryny Pozostałe 1 łyżka oliwy z oliwek, sól i pieprz i wrzucić do wlania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
BulgurBulgur
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
SoczewicaSoczewica
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn