Herbed Bulgur-Soczewica Pilaf
Herbed Bulgur-soczewica Pilaf jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 15g białka, oraz 6G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cebuli, pieprzu, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Herbed Bulgur Pilaf, Pilaw z soczewicy i bulguru z karmelizowaną cebulą, oraz Pilaw z soczewicy i bulguru z zielonym i żółtym kabaczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić soczewicę i 2 szklanki bulionu w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia. Gotować 5 minut, następnie zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu i gotować, aż soczewica są miękkie i najbardziej płyn rozpuszcza się, o 30 protokół.
Odcedzić pozostałą ciecz. Podczas gotowania soczewicy, umieścić bulgur i pozostałe 2 szklanki bulionu z kurczaka w innym małym rondlu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż większość cieczy się rozpuści i bulgur będzie miękki, około 13 do 15 minut.
Zdjąć z ognia i puch widelcem.
Dodaj bulgur do soczewicy.
Podgrzać 2 łyżeczki oleju na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając, do miękkości, o 5 protokół.
Dodaj paprykę i gotować, aż papryka będzie miękka, inny 5 protokół.
Dodać mieszaninę cebuli do mieszanki bulgur-soczewica. Wymieszać natkę pietruszki, bazylią, szczypiorkiem, skórką z cytryny, sokiem z cytryny Pozostałe 1 łyżka oliwy z oliwek, sól i pieprz i wrzucić do wlania.