Herbatniki Żurawinowo-Pomarańczowe
Herbatniki żurawinowo-pomarańczowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 120. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 16 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 2 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka skórki pomarańczowej, cukier puder, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Herbatniki Żurawinowe Glazurowane, Herbatniki Żurawinowo-Pomarańczowe, oraz Herbatniki Żurawinowo-Pomarańczowe.
Instrukcje
Wymieszać mieszankę do pieczenia, żurawinę, maślankę i roztopione masło tylko do wymieszania.
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść 1 do 2 razy. Pat do 1/2-cala grubości; cut z 1 1/2-cala okrągły nóż, i umieścić na lekko nasmarowane blachy do pieczenia.
Piec w 450 przez 7 do 9 minut lub do lekko rumiane.
Wymieszaj cukier puder, sok pomarańczowy i startą skórkę pomarańczy.
Rozpuścić równomiernie na ciepłych herbatnikach.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Bisquick all-purpose baking mix.
Aby z wyprzedzeniem: zamrozić niepakowane herbatniki na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia 30 minut lub do zamrożenia. Przechowywać w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym do 3 miesięcy.
Piec zgodnie z zaleceniami przez 8 do 10 minut.