Herbatniki z sosem mlecznym
Herbatniki z sosem mlecznym może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 400 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 32 centów za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 17 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ciepłe mleko, cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Southern Biscuits and Sawmill Gravy (SOS Kiełbasowy), SOS kiełbasowy do herbatników i sosów, oraz Herbatniki i sos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
W średniej misce połączyć mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Pokrój w skracaniu widelcem, aż będzie wyglądał jak mączka kukurydziana.
Dodaj mleko, trochę na raz, ciągle mieszając, aż dobrze wymieszane.
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Zagnieść lekko dwa lub trzy razy.
Rozwałkuj ciasto z mąką wałek do ciasta na grubość 1/2 cala.
Cięcie za pomocą 2-calowego noża.
Umieścić herbatniki w smarowanej patelni żelaza. Delikatnie przycisnąć wierzch herbatników.
Biszkopty posmarować połową roztopionego masła.
Piec przez 14 minut lub do złotego koloru.
Gorące herbatniki posmarować pozostałym masłem. Biszkopty podzielić na pół i kadzi mleka sos na gorące biszkopty.
Rozgrzać smar boczkowy na żeliwnej patelni.
Dodać mąkę i ubijać, aż będzie gładka i bąbelkowa około 1 minuty.
Dodać ciepłe mleko powoli i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego dusić i mieszać, aż zgęstnieje, o 5 protokół, dodając mleko w razie potrzeby, aby kontrolować grubość. SOS doprawić solą i pieprzem.
Podawać na gorąco na herbatnikach.