Filet Mignon kozi ser i Pancetta
Filet Mignon kozi ser i Pancetta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 4,93 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 444 kalorie. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz suszone pomidory, liście bazylii, grubą pancettę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Filet Mignon z syropem balsamicznym i kozim serem, Filet Mignon z miodem-Dijon Vinaigrette, lawendowy drobny ziołowy kozi ser i sałata maślana, oraz Ser Bleu Crusted Filet Mignon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem kozi ser, suszone pomidory i bazylia w małej misce.
Steki posypać solą i pieprzem i odstawić.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać pancettę i gotować, aż będzie chrupiąca, a następnie wyjąć łyżką szczelinową i odstawić.
Umieść steki na gorącej patelni z kapieli pancetta i gotować do pożądanej doneness, 3 do 4 minut na stronie.
Usuń steki i pozwól odpocząć.
Aby sos patelni, powrót pancetta na patelni z szalotki i zwiększyć ciepło do średniej wysokości. Rozpuścić patelnię czerwonym winem i zeskrobać brązowe kawałki z dna patelni. Zmniejszyć ogień i niech sos gotować na wolnym ogniu, aż lekko zmniejszona.
Podawać steki zwieńczone mieszaniną sera koziego i sosem pan.