Grillowany Ser Pomidorowy
Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 16 powiedziałoby, że trafił w sedno. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać płatki pieprzu, czosnek, ser provolone, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowana Szwajcarska Kanapka Z Szynką I Pomidorami, Grillowany Ser Z Otwartą Twarzą, oraz Kanapka z pomidorem i serem topionym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Połączyć oliwę z oliwek, oregano, płatki czerwonej papryki i szczyptę soli w małej misce.
Posmaruj wycięte boki bagietki odrobiną oleju smakowego. Grill cut-side dół do tosty, o 4 protokół.
Grillowane boki bagietki pocierać czosnkiem. Top z plasterkami pomidora, doprawić solą i przykryć provolone. Grill, pod przykryciem, aż ser się rozpuści, 3 do 5 minut.
Skropić pozostałą oliwą smakową i doprawić solą.