Herbatniki z parmezanem i pietruszką
Parmezan i pietruszka herbatniki może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 35 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę uniwersalną, mielony pieprz, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Herbatniki z parmezanem i pietruszką, Herbatniki Pietruszkowe, oraz Herbatniki Z Natką Pietruszki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. lekko posypać ciężką dużą blachę do pieczenia mąką.
Połączyć 3 szklanki mąki, 1/2 szklanki sera, cukier, proszek do pieczenia, sól, i pieprz w dużej misce; ubijać, aż dobrze wymieszane.
Dodaj masło i natrzyj opuszkami palców, aż powstanie gruba Mączka.
Wymieszać z natką pietruszki. Stopniowo dodawać 1 szklankę mleka, rzucając widelcem, aż utworzą się wilgotne grudki i dodając więcej mleka przez łyżki stołowe, jeśli mieszanina jest sucha. Zbierz ciasto w piłkę. Naciśnij na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej do 8-calowego okrągłego, o grubości około 1 cala. Używając noża o średnicy 2 cali, Wytnij ciastka. Powtórz, zbierając i wyciskając ciasto i krojąc ciastka, aż całe ciasto zostanie użyte. Ułożyć herbatniki na przygotowanej blasze do pieczenia.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki sera.
Piec, aż ciastka są dmuchane i światło złoty i tester włożony do centrów wychodzi czysty, około 15 minut.
Przenieś ciastka do wyłożonego ręcznikiem koszyka i podawaj na ciepło.