Herbatniki Z Parmezanem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj herbatników z parmezanem. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 163 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, sól, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Szybki parmezan i herbatniki, Herbatniki Ziołowe, oraz Flaky Herbatniki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. w dużej misce wymieszaj mąkę, pietruszkę, 2 łyżki sera, cukier, proszek do pieczenia, sól i bazylia.
Dodać 3/4 szklanki śmietany do ubijania; mieszać widelcem, aż suche składniki zostaną zwilżone, dodając dodatkową śmietanę do ubijania 1 łyżkę na raz, jeśli to konieczne, aby uformować miękkie ciasto.
Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej delikatnie zwijamy ciasto w mąkę, aby pokryć. Zagnieść lekko około 10 razy lub aż ciasto utworzy gładką kulkę. Pat ciasto na 1/2-cala-gruby kwadrat.
Nożem pokrój ciasto na 12 kwadratów.
Umieść około 1 cala od siebie na niepreparowanym dużym arkuszu ciasteczek.
Posmarować roztopionym masłem, posypać pozostałą 1 łyżką sera.
Piec 8 do 10 minut lub do jasnego złotego koloru.