Herbatniki Z Orzechowym Serem Śmietankowym
Przepis orzechowy ser herbatniki mogą być wykonane w około 45 minut. Za 79 centów za porcję, dostajesz deser, który serwuje 18. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 20g tłuszczu i w sumie 292 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mielonego cynamonu, masła, mielonych goździków i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 18%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy obejmują Ciasto Kawowe Z Orzechowym Serem Śmietankowym, Ciasto Z Czerwonego Aksamitu Z Lukrem Z Orzechowego Serka Śmietankowego, oraz Sałatka gruszkowa Kay faszerowana orzechowym serem śmietankowym.
Instrukcje
Zwiń każdy biszkopt w 3-1 / 2 cala. do 4-w. koło.
Pokrój ser śmietankowy na 20 równych kostek; umieść jedną kostkę na środku każdego biszkoptu.
Połącz cukier, cynamon, goździki, gałkę muszkatołową i ziele angielskie; posyp 1/2 łyżeczki na każdy biszkopt. Odłóż pozostałą mieszankę cukru na bok. Zwilżyć brzegi ciasta wodą; złożyć ser i docisnąć brzegi widelcem, aby uszczelnić.
Wlać 2 łyżki masła do dwóch 9-calowych. okrągłe formy do pieczenia; do każdej posyp 1 łyżkę zarezerwowanej mieszanki cukru. Zanurz jedną stronę każdego biszkoptu pozostałego masła. Ułóż na patelniach, tworząc wzór wiatraczka, masłem do góry.
Posyp orzechy pekan i pozostałą mieszankę cukru na wierzchu.
Piec w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub na złoty kolor.
Podawaj na ciepło. Przechowuj resztki w lodówce.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Cream Sherry, Madera i Prosecco to moje najlepsze typy ciasteczek. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. Dom Perignon (rozdarta kapsuła) z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 329 dolarów za butelkę.
Dom Perignon (rozdarta kapsuła)
Złoty kolor z niesamowitym błyskiem zieleni. Nos jest złożony i elegancki. Początkowy smak toasty, jak prażone orzechy laskowe-następnie sugestia brioche i miodu. Na podniebieniu atak jest niezwykły, czysty, można nawet powiedzieć, że dobrze skonstruowany. Zwarty i solidny na podniebieniu. Tłusty charakter i kwasowość wydają się doskonale zrównoważone. Długi finisz, zachowujący świeżość, a nawet subtelną jędrność, redolent suszonych owoców. Blask, czystość. Rodowód i wyróżnienie. Dominuje poczucie elegancji i równowagi.