Herbatniki Maślane
Herbatniki z maślanki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 483 kalorie, 8G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, soda oczyszczona, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Herbatniki Maślane, Herbatniki Maślane, oraz Herbatniki Maślane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Mąkę, sól, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną przesiać.
Pokrój w skracaniu za pomocą blendera do ciast lub rąk lub miksera stojącego przymocowanego za pomocą haka do ciasta, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Zrobić dobrze w środku i dodać 1 szklankę maślanki. Używając rąk, szybko złóż suche składniki do maślanki, aż utworzy się lepkie ciasto. Być może trzeba dodać więcej maślanki.
Ciasto wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię. Delikatnie złożyć ciasto na siebie 3 lub 4 razy, aby utworzyć warstwy. Ciasto wycisnąć do 1 1/2 cala grubości i pokroić mąką 3-calowy krajalnica do ciastek.
Ułożyć herbatniki na nieprzetworzonej blasze i umyć wierzch maślanką.
Piec przez 20 do 25 minut, aż wzrośnie i złoty kolor.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla.
![# 95 Wine Spectator Top 100 2017Jest bogatsze i mniej miętowe niż zwykle, ale lubię bogactwo w tym roczniku, które można użyć trochę gras; więc przewidujemy wino z więcej jabłek i mniej mięty; chrupiące rzeczy. Paczka nazywa się Heel i jest na prawo od Anrechtu, z którego pochodzi jedno z wielkich trio win en-bloc.]()
# 95 Wine Spectator Top 100 2017Jest bogatsze i mniej miętowe niż zwykle, ale lubię bogactwo w tym roczniku, które można użyć trochę gras; więc przewidujemy wino z więcej jabłek i mniej mięty; chrupiące rzeczy. Paczka nazywa się Heel i jest na prawo od Anrechtu, z którego pochodzi jedno z wielkich trio win en-bloc.
#95 Wine Spectator Top 100 of 2017It’s richer and less minty than usual but I like the richness in this vintage, which can use a little gras; so anticipate a wine with more apple and less spearmint; crunchy stuff. The parcel is called Heel and it’s to the right of Anrecht, from which one of the great trio of en-bloc wines comes.