Herbatniki kukurydziane z boczkiem
Herbatniki kukurydziane z boczkiem może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 47 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać sól, jajka, proszek do pieczenia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Spróbuj Zapiekanka z kurczakiem i boczkiem z boczkiem Cheddar biszkopty, Biszkopty Z Bekonem I Jajkiem, oraz Biszkopty z bekonem i jajkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. gotuj boczek, aż będzie chrupiący.
Boczek przełożyć na ręczniki papierowe i osuszyć. Pokruszyć boczek; rezerwa 2 łyżki kapieli z boczku.
Mąkę, mąkę kukurydzianą, cukier, proszek do pieczenia i sól przesiać do miski.
Dodać masło i wcierać opuszkami palców, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Jajka, maślankę, kminek i zarezerwowane boczek kapie w małej misce.
Dodać do mieszaniny mąki i mieszać, aż wilgotne ciasto tworzy.
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Zagnieść delikatnie, aż będzie gładka.
Rozwałkuj do grubości 3/4 cala.
Wytnij ciastka okrągłą foremką do ciastek.
Umieścić na natłuszczonej blasze do pieczenia.
Piec na złoty kolor i puffed, o 25 protokół.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.