Herbata Earl Grey Madeleines z miodem
Herbata Earl Grey Madeleines z miodem może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 115 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, miód, masło plus dodatkowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Chocolate Dipped Earl Grey Madeleines, Herbata Daktylowa I Earl Grey Madeleines Z Dipem Muscavado, oraz Earl Grey Babeczki Z Cytryną Earl Grey Buttercream dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłóż małe sito z 2 warstwami wilgotnej gaznicy i ustaw sito na małej misce. Rozpuścić 5 łyżek masła w rondlu na małym ogniu.
Odstawić na 10 minut, a następnie przelać na sito. Skręć gazę mocno wokół mieszanki herbaty, uwalniając masło o smaku herbaty do miski.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać do średniej miski. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić jajka i cukier w dużej misce, aż gruby, o 4 protokół.
Dodaj miód, wanilię i skórkę cytryny; pokonać 1 minutę dłużej. Delikatnie złożyć suche składniki, a następnie masło o Smaku herbacianym. Naciśnij folię foliową na powierzchnię ciasta; schłodzić ciasto co najmniej 3 godziny i do 1 dnia.
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 204°.
Szczotka dwanaście 3x2-calowych form madeleine z masłem. Pył z mąką; wystukać nadmiar.
Umieść patelnię na blasze do pieczenia. Upuść 1 niewielką łyżkę ciasta do każdej formy (ciasto rozłoży się podczas pieczenia, całkowicie wypełniając formy).
Piec do złotego i tester wstawiony do środka wychodzi czysty, około 10 minut. Ostro rap pan na powierzchni roboczej, aby poluzować madeleines, a następnie skręcić na stojaku.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Silikonowe formy madeleine nie wymagają maseł AMD flouring — a ich elastyczność sprawia, że odmulanie jest proste (możesz je odwrócić na lewą stronę).
Umieść formę na blasze do pieczenia, aby łatwo było uzyskać elastyczną patelnię i wyjść z piekarnika.