Herb Focaccia
Przepis Herb Focaccian jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka oliwy z oliwek, bazylii, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Olej ziołowy focaccia, Herb Focaccia, oraz Parmezan-Herb Focaccia.
Instrukcje
Rozwiń ciasto na 15-x 10-calowy patelni jellyroll i lekko spłaszczyć. Wciśnij rękojeść drewnianej łyżki do ciasta, aby w odstępach 1-calowych zrobić wgłębienia; skropić olejem, posypać solą i pozostałymi składnikami.
Piec w 375 przez 10 minut lub do lekko rumiane.
Pokrój chleb w prostokąty i podawaj na ciepło z sosem marinara, jeśli chcesz.