Herb Crusted Chuck Roast

Herb Crusted Chuck Roast
Herb Crusted Chuck Roast może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,66 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 549 kalorii, 45g białka, oraz 39g tłuszczu. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz śmietanę, rozmaryn, bułkę tartą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Mleczne Tarty Kokosowe jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy są Herb-Crusted Chuck Roast, Wołowina Chuck oko pieczona z papryką - Herb Rub, oraz Herb Crusted Rib Eye Roast.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W misce wymieszać bułkę tartą, oliwę z oliwek, czosnek, mieloną musztardę, pikantny, czarny pieprz i rozmaryn; rozłożyć mieszaninę na pieczeń wołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Wołowa ChuckPieczeń Wołowa Chuck
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Bułka TartaBułka Tarta
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Przełóż pieczeń na płytką patelnię do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wołowina zacznie jędrna i będzie czerwonawo-różowa i soczysta w środku, 1 1/2 do 2 godzin. Termometr z natychmiastowym odczytem umieszczony w środku powinien odczytywać 130 stopni F (54 stopnie C). Pozostaw pieczeń na 10 minut przed krojeniem i podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
5
Wymieszaj śmietanę, chrzan, sok z cytryny i sól w innej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Podawać z pokrojoną wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn