Przepis Heirloom Tomato Tacos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 40 minut. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,36 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 288 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka octu balsamicznego, gęsty chleb, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane bakłażany i pomidory z bazylią i Coulis pomidorowym, Sałatka pomidorowa z pomidorem Granita, oraz Placek Pomidorowy.
Instrukcje
1
Pomidory pokroić w 3/4-calowe kawałki, umieścić w misce i dodać oliwę z oliwek, balsamiczny, 1/2 łyżeczki soli, 1 łyżeczka pieprzu i bazylii. Wrzucić delikatnie połączyć. Dostosuj przyprawę w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Ułóż talerz z liśćmi rzymskimi, jak muszle taco. Wypełnij każdy z 1/4 szklanki mikro zieleni, 1/2 do 3/4 szklanki mieszanki pomidorów i kilka kiełków daikon. Na wierzch polać gorgonzolą, posypać solą i odrobiną czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełki Daikon
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Tuzin
Gorgonzola
Romaine
Zieloni
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Udekoruj talerz rozmarynowymi grzankami Crostini.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini
Grzanki
Szyjki Z Kurczaka
4
Podawać natychmiast.
5
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
6
Połączyć oliwę z oliwek, czosnek, bazylia, pietruszka, rozmaryn, sól i pieprz w małej misce i odstawić na 10 do 15 minut, przykryte, w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Szyjki Z Kurczaka
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pokrój kromki chleba po przekątnej. Lekko posmaruj 1 stronę chleba mieszanką olejową i umieść naoliwioną stronę na grillu. Grill 2 do 3 protokół, flip i gotować, aż ładnie oznaczone, 1 do 2 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
8
Wyjąć, pokroić w kostkę 3/4 cala ząbkowanym nożem i podawać na gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy
9
Uwaga kucharza: można wstępnie przygotować i szybko podgrzać w brojlerze przez 45 sekund do 1 minuty.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.