Heirloom Gazpacho

Heirloom Gazpacho
Pamiątkowe Gazpacho może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,43 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, bazylia, krewetki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Heirloom Tomato Gazpacho, Heirloom pomidor Gazpacho z homarem, oraz Lazy Heirloom Tomato Gazpacho dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pulse pierwsze 6 składników (przez wodę) w robocie kuchennym, aż drobno posiekane, ale nie gładkie. Wymieszać z solą, czarnym pieprzem i papryką. Chochla do 4 miseczki; top z bazylii i krewetek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
PaprykaPapryka
KrewetkiKrewetki
BazyliaBazylia
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
ChochlaChochla
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn