Heavenly Candy Bar Cake

Heavenly Candy Bar Cake
Heavenly Candy Bar Cake to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 619 kalorii, 9g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jeśli masz sodę oczyszczoną, maślankę, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Heavenly Candy Bar Cupcakes, Niebiańskie Ciasto Jabłkowe, oraz Heavenly Hash Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztop batony i masło w ciężkim rondlu na małym ogniu około 5 minut, mieszając, aż będzie gładka. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BatonikBatonik
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ubij cukier i skracaj na średniej prędkości mikserem elektrycznym około 3 minut lub do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Mąkę połączyć z solą. Wymieszać razem maślankę i sodę oczyszczoną. Stopniowo dodawaj mieszaninę mąki do mieszaniny cukru, na przemian z mieszaniną maślanki, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać roztopioną mieszankę batoników i wanilii. Łyżka ciasto na 3 smarowane i mąki 9-calowe cakepans.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
BatonikBatonik
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
5
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut lub aż drewniany kilof wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu 10 minut; wyjąć ciasta z patelni i pozostawić do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
6
Połówkę polewy czekoladowo-Marshmallow równomiernie rozprowadzić pomiędzy warstwami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
CzekoladaCzekolada
LukierLukier
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
7
Rozłóż pozostały lukier równomiernie na wierzchu i bokach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
8
Dekorować, w razie potrzeby.
9
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy pasków Drogi Mlecznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Droga MlecznaDroga Mleczna
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn