Hawajskie Burgery Z Indyka W Sosie Ananasowo-Papajowym

Hawajskie Burgery Z Indyka W Sosie Ananasowo-Papajowym
Hawajskie Burgery z indyka z sosem ananasowo-Papajowym to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.93 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 403 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, hawajskie hamburgery z indykiem, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hawajskie Burgery z indyka w sosie ananasowo-papajowym, Suszone hamburgery z indyka z salsą z papai, oraz Hawaiian BBQ hamburgery z łososiem z karmelizowanym ananasem kokosowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do sosu, połączyć wszystkie składniki w rondlu. Gotować, mieszając na umiarkowanym ogniu, aż sos się zagotuje; dusić 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Na hamburgery, wymieszać mielonego indyka, bułka tarta, cebula, cayenne, cukier, i 1/3 szklanki sosu w misce, aż tylko połączone. Formować na 4 (1-calowe) paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk MielonyIndyk Mielony
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Hamburgery posmarować olejem; doprawić solą i pieprzem. Grilluj na średnim ogniu, obracając raz, około 6 minut na stronę. Podlać sosem i grillować jeszcze 2 minuty; przełożyć na talerz. W razie potrzeby, grillować plastry ananasa 2 minuty na stronę; przenieść na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierścienie AnanasowePierścienie Ananasowe
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Umieścić hamburgery na rolkach, a łyżką pozostałego sosu ananasowo-Papaya. Top z plastrem ananasa (w razie potrzeby), sałatą, pomidorem i plastrami cebuli (w razie potrzeby).
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Zwykły AnanasZwykły Ananas
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony

Polecane wino: Malbec, Merlot, Zinfandel

Malbec, Merlot, i Zinfandel są moje najlepsze typy na hamburgery z indyka. Merlot będzie idealnie pasował do klasycznego burgera ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Przyjemny nos dymu, smoły, lukrecji, soi, czarnej wiśni i czarnej porzeczki. Prowadzi to do pełnowartościowego wina z warstwami soczystych owoców, doskonałą głębią i koncentracją oraz długim, czystym wykończeniem. Mieszanka: 85% Malbec i 15% Cabernet Sauvignon
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn