Hawajska Kanapka Z Tuńczykiem
Hawajska kanapka z tuńczykiem to pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 23G białka, 17g tłuszczu i w sumie 376 kalorii. Za $1.49 za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne, i odbywa się w około 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś masło, kawałki tuńczyka w oliwie z oliwek, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pierścienie ananasa, możesz podążać za tym daniem głównym z Lemony Glazed Pineapple Upside Down Gingerbread jako deser. 134 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Hawajska Kanapka Z Tuńczykiem, Hawajska szynka i szwajcarska kanapka, oraz Hawajska Kanapka Ze Spamem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Opiekaj bułki do hamburgerów i posmaruj pokrojone boki masłem.
Spuść połowę oleju z tuńczyka.
Połącz tuńczyka i pozostały olej, sok z cytryny, sól, pieprz i chili w proszku w małej misce.
Dobrze wymieszaj. Napełnij każdą tostowaną bułkę sałatką z tuńczyka, posiekaną sałatą, serem mozzarella i jednym pierścieniem ananasa.
Ułóż kanapki na blasze do pieczenia i podgrzewaj, aż ser się rozpuści, około 10 do 12 minut.
Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Wino Różane
Pinot Noir, Merlot i różowe wino to moje najlepsze typy tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, ryby "mięsiste", takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe również ładnie się sparuje, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które można spróbować, jest Winnica Hahn Monterey Pinot Noir. Ma 4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Restauracje W Pobliżu Hahn Winery Monterey Pinot Noir]()
Restauracje W Pobliżu Hahn Winery Monterey Pinot Noir
Hahn Winery 2008 Pinot Noir jest żywy, ale elegancki z odcieniem przypominającym płatki róż i nosem aromatów truskawek, przypraw i kwiatów. Przyjemne smaki śliwki i ciemnej wiśni przepływają przez podniebienie, mieszając się z akcentami czarnego pieprzu i dębu. Dojrzałe owoce są zrównoważone pikantną, chłodną kwasowością i gładkimi, jedwabistymi taninami.Ten przyjazny dla żywności Pinot Noir może być podawany z szeroką gamą potraw. Ciesz się nim z kurczakiem z kozim serem i suszonymi pomidorami, grillowanym łososiem z ziołowym orzo lub prostą pizzą grzybową.