Hash Brown Quiche
Hash Brown Quiche może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 232 kalorie, 10g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.04 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli przyprawowej, cebula, ser cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Spróbuj Hash brązowy Quiche z szynką, Hash Brown Quiche, oraz Hash Brown Quiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Naciśnij hash browns na dole i po bokach 9 cala Pie dish.
Skropić roztopionym masłem i posypać solą przyprawową.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut, lub aż zacznie brązowieć.
W małej misce połącz szynkę, cebulę i rozdrobniony ser. W osobnej misce ubij razem jajka, mleko, sól, pieprz i trochę soli przyprawowej. Gdy skorupa jest gotowa, rozprowadź mieszaninę szynki na dnie,a następnie przykryj mieszaniną jaj.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C.)
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 do 25 minut, lub aż nadzienie jest nadmuchane i złocisty brązowy.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jednym z win, które można spróbować jest Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur]()
Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur
Château Jalousie Beaulieu to doskonałe wino o eleganckim nosie, naznaczone czerwonymi owocami i przyprawami. Podniebienie ma mięsistą konsystencję i drobne taniny.