Haselnussmakronen
Haselnussmakronen może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 16 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać kakao w proszku, sól, Skórka z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 14%. Spróbuj podobnych przepisów.
Instrukcje
Zmielone orzechy, kakao, skórka cytrynowa, sól i wanilia Połącz w małej misce.
W dużej misce ubij białka, aż się spienią i lekko zgęstnieją.
Posypać je cukrem i nadal ubijać, aż białka uformują sztywne, niezachwiane szczyty na trzepaku po podniesieniu z miski. Delikatnie złóż mieszaninę orzechów na białka, aż do całkowitego połączenia.
Dużą blachę do pieczenia posmarować 2 łyżeczkami zmiękczonego masła. Upuść ciasto przez łyżki na przygotowaną blachę do pieczenia, rozstaw je o cal od siebie.
Pozostaw ciasteczka w temperaturze pokojowej przez 1 godzinę przed pieczeniem.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Umieścić ciasteczka w środku piekarnika; piec przez 30 minut, lub aż będą twarde. Za pomocą szpatułki ostrożnie przenieś ciasteczka do stojaka, aby ostygły.