Hamentaschen
Hamentaschen jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 129 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, białko jaja, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 59 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Hamentaschen, oraz Purim Mak Hamentaschen dla podobnych receptur.
Instrukcje
Specjalne wyposażenie: okrągła foremka do ciastek od 2 1/2 do 3 cali
Składniki umieścić w rondlu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez około 15 minut lub do miękkości, a płyn jest wchłaniany.
W razie potrzeby dodać wodę.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć w robocie kuchennym.
Dodać masło i pulsować. W małej misce wymieszać cukier, jajko, białko jaja i skórkę pomarańczową.
Dodaj go do procesora i pulsuj, aby wymieszać, uważając, aby nie przesadzić. Podzielić na 2 dyski i schłodzić 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozwałkuj ciasto na posypanej mąką powierzchni roboczej do grubości 1/4 cala.
Wytnij 2 dyski 1/2 do 3 cali. (Możesz ponownie przetoczyć zadrapania, aby zrobić więcej dysków.)
Umieść krążek ciasta w dół i umieść 1 łyżeczkę nadzienia na środku. Uszczypnij dysk w 3 miejscach, aby utworzyć trójkątny kształt z nadzieniem nadal pokazującym się w środku. Będą wyglądały jak 3 przyparte kapelusze.
Umieść 2 cale od siebie na blasze do pieczenia. Kontynuuj, aż wszystkie dyski zostaną wykonane.
Piec przez 12 do 14 minut.