Hamburgery Z Łososiem

Hamburgery Z Łososiem
Przepis Jammin ' hamburgery łososia może zaspokoić Amerykański głód w około 25 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 460 kalorii, 23G białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne, pescatariańskie i דל פחמימות,zne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz olej z pestek winogron, popękany pieprz, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Hamburgery z łososiem z koperkiem i Old Bay (i wygraj rok na dziko złowionego łososia!), Jammin ' Oat Muffins, oraz Jammin ' Jerk Chicken.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W średniej misce, połączyć, pietruszka, cebula, jajka, panko, czarny pieprz, sól, Skórka z cytryny i koperek majonez razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
MajonezMajonez
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CebulaCebula
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
KoperKoper
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać osuszonego łososia i dobrze wymieszać. Zrobić 4 paszteciki i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
5
Na dużej patelni na średnim ogrzać 2 łyżki oleju z pestek winogron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Pestek WinogronOlej Z Pestek Winogron
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Miejsce hamburgery na patelni. Gotować na średnim ogniu, aż rumiane. Skręć i brązową drugą stronę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wstawić do piekarnika na 3 do 4 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Podawać na bułkach z majonezem koperkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
RolkaRolka
KoperKoper
9
Połączyć wszystkie składniki w małej misce i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn