Przepis Jammin ' hamburgery łososia może zaspokoić Amerykański głód w około 25 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 460 kalorii, 23G białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne, pescatariańskie i דל פחמימות,zne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz olej z pestek winogron, popękany pieprz, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Hamburgery z łososiem z koperkiem i Old Bay (i wygraj rok na dziko złowionego łososia!), Jammin ' Oat Muffins, oraz Jammin ' Jerk Chicken.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
W średniej misce, połączyć, pietruszka, cebula, jajka, panko, czarny pieprz, sól, Skórka z cytryny i koperek majonez razem.
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.