Hamburgery z łososia z majonezem Bazyliowo-czosnkowym

Hamburgery z łososia z majonezem Bazyliowo-czosnkowym
Hamburgery z łososiem z majonezem Bazyliowo-czosnkowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 403 kalorie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 41 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cebuli, bułki hambuger, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Burgery bazyliowe z suszonym pomidorem Mayo, Hamburgery Saigon z glazurą imbiru i tajskim majonezem bazyliowym, oraz Hamburgery z łososia z Kolendrową majonezem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić hamburgery: umieść łososia, cebulę, cebulę, sok z cytryny, sól i peper w robocie kuchennym i przetwarzaj, aż wszystkie składniki zostaną zmieszane.Podzielić mieszaninę łososia na 4 paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1
Umieść wszystkie składniki w robocie kuchennym lub blenderze i zmiksuj na gładką masę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przenieść do miski, przykryć, i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Podgrzać patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1
Umieść 1 dno bułki na każdym talerzu, wierzch z sałatą, czerwoną cebulą i 1 patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
2
Posmarować majonezem bazyliowym na wierzchu patty i przykryć wierzchem kok.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować win Chardonnay z perspektywy czasu. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Win Chardonnay
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn