Hamburgery Z Soczewicy: Przywracanie Zdrowych Nawyków Żywieniowych

Hamburgery Z Soczewicy: Przywracanie Zdrowych Nawyków Żywieniowych
Przepis hamburgery z soczewicy: ponowne uruchomienie zdrowych nawyków żywieniowych może zaspokoić Amerykański głód w około 50 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 218 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz bułkę tartą, pieprz cayenne, oliwa z oliwek i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez SippitySup. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 96%. Spróbuj Czyste Jedzenie Soczewicy Hummus, Czyste Jedzenie Zupy Z Soczewicy, oraz Czyste Jedzenie Gulasz Warzywny Z Czerwonej Soczewicy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś soczewicę i 3 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu. Zmniejszyć ogień, doprawić solą i gotować na wolnym ogniu, aż soczewica będzie miękka, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić i ostudzić. (Jeśli nie używasz soczewicy natychmiast, pozostaw do ostygnięcia, a następnie przechowywać w lodówce w płynie do gotowania do 5 dni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
3
Połącz soczewicę, ½ łyżeczki soli, pokrojoną w kostkę czerwoną cebulę, jajka, bułkę tartą i pietruszkę w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
SoczewicaSoczewica
Pietruszka-naćPietruszka-nać
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Przenieść połowę mieszaniny do robota kuchennego; pulsować, aż będzie gładka (lub zacieru z masher ziemniaków). Złóż do pozostałej mieszaniny soczewicy, aż dobrze połączone. Za pomocą miary ¼ szklanki jako miarka, kształt mieszaniny na osiem 2 ½ -calowe paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
5
Podgrzej ciężką, dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać olej i zawirować, aby pokryć dno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Dodaj paszteciki w jednej warstwie, w razie potrzeby pracując partiami. Gotować, obracając raz, aż chrupiące i brązowy, o 4 protokół.
8
Przenieść paszteciki do serwowania talerzy i lekko ostudzić.Liście sałaty podzielić na talerze; na wierzch polać pasztecikami z soczewicy. Podzielić jogurt między talerze. Doprawić solą, posypać cayenne i skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
SoczewicaSoczewica
JogurtJogurt
SólSól
9
Dekoruj jagodami kapara, pokrojoną cebulą i natką pietruszki.Jak to: jak Ładowanie...
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody KaparaJagody Kapara
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CebulaCebula
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn