Hamburgery Z Południowo-Zachodniej Turcji
Południowo-zachodnia Turcja hamburgery jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 33g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pieczonych chipsów tortilla, kolendra, Salsa w butelce i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Hamburgery Z Południowo-Zachodniej Turcji, Hamburgery Z Południowo-Zachodniej Turcji, oraz Południowo-zachodnia Turcja-hamburgery Cheddar z grillowaną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników. Podzielić mieszaninę na 4 równe porcje, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Paszteciki w sprayu do gotowania.
Dodać paszteciki do patelni; gotować 3 protokół. Ostrożnie obrócić paszteciki nad; gotować 4 protokół lub aż gotowe.
Górne dolne połówki bułek z sałatą i plastrami pomidorów.
Kładziemy placki na plastrach pomidorów, a na wierzchu salsę i górne połówki bułek.