Hamburgery z kremowym sosem Feta i pomidorowo-ogórkowym smakiem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj hamburgery z kremowym sosem Feta i pomidorowo-ogórkowym smakiem. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 682 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 113 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz bułki hamburgerowe, jogurt, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest super. Spróbuj Hamburgery Jagnięce Czosnkowo-Feta Z Sosem Ogórkowo-Jogurtowym, Hamburgery z soczewicy w stylu Falafel z kremowym sosem Feta, oraz Kolacja dla dwojga: ogniste Burgery z indyka z kremowym sosem Feta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ogórek i pomidor w durszlaku lub drobnym sitku siatkowym ustawionym w zlewie lub misce. Doprawić 1/2 łyżeczki soli i wymieszać.
Niech spuścić co najmniej 15 minut. Wyrzucić płyn i przenieść do małej miski. Wymieszać z 1 łyżeczką soku z cytryny i doprawić pieprzem. Odstawić.
Podczas gdy pomidory odcedzić, połączyć jogurt, majonez, feta, czosnek, pozostałe 2 łyżeczki soku z cytryny, i 1 łyżeczka czarnego pieprzu. Doprawić do smaku solą.
Po przygotowaniu do podania, przyprawić Burger paszteciki obficie solą i pieprzem i gotować hamburgery do pożądanej doneness na gorącym grillu lub na patelni na płycie kuchennej, 52° dla średnio rzadkich lub135 dla średnich.
Na dolnej bułce ułożyć plastry cebuli. Na górze z burger patty. Top z sosem i ogórkowo-pomidorowym smakiem. Zamknij hamburgery i podawać natychmiast.