Hamburgery Z Kapusty

Hamburgery Z Kapusty
Hamburgery z kapusty mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dania głównego. Ten przepis służy 18. Jedna porcja zawiera 539 kalorii, 27g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz czosnek, masło, kapusta, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Spróbuj Hamburgery Z Kapusty (Runzas), Duńskie hamburgery z klopsikami z marynowaną czerwoną kapustą, oraz Hamburgery wieprzowo-jabłkowe z marynowaną czerwoną kapustą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Każdy Bochenek mrożonego ciasta chlebowego podzielić na 6 sztuk i zwinąć w kulki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Bochenki (16 Uncji Każdy) Mrożonego Ciasta Chlebowego, Rozmrożone2 Bochenki (16 Uncji Każdy) Mrożonego Ciasta Chlebowego, Rozmrożone
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Zmiksować mieloną wołowinę do dużego garnka na średnim ogniu. Gotować i mieszać, aż równomiernie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Spuścić tłuszcz.
4
Dodaj wodę, kapustę, cebulę i czosnek. Gotować na średnim ogniu, mieszając w razie potrzeby, aż kapusta będzie miękka. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Wolę używać więcej pieprzu niż soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
5
Odcedzić nadmiar płynów i odstawić.
6
Na lekko posypanej mąką powierzchni, rozwałkuj kulki ciasta na 5 cali (w przybliżeniu) kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Umieścić około 3/4 szklanki hamburgera z kapusty do środka, złożyć ciasto na, i szczypta do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
8
Umieścić na blasze z boku szwu w dół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Piec przez 15 do 18 minut w nagrzanym piekarniku lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Wyjąć z piekarnika i posmarować roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Podawać na gorąco.
TrudnośćŚredni
Gotowe W21 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia10
Magazyn