Hamburgery z jagnięciną i fetą z jogurtem miętowym
Hamburgery z jagnięciną i fetą z miętowym jogurtem mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 128 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Ten przepis z BBC Good Food ma 95 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, olej słonecznikowy, jogurt naturalny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%. Spróbuj Hamburgery Jagnięce Czosnkowo-Feta Z Sosem Ogórkowo-Jogurtowym, Hamburgery Z Jagnięciną I Fetą, oraz Jagnięcina, Szpinak, Feta Burgery dla podobnych receptur.
Instrukcje
Najpierw zrobić dip, mieszając razem jogurt i miętę z odrobiną przyprawy, a następnie schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Wskazówka jagnięcina mielone w dużej misce z przyprawami, chilli, zioła, sos Worcestershire i jajko. Doprawić, a następnie włożyć w ręce i dobrze wymieszać. Podzielić mieszaninę na 1
Uformuj hamburgery, wciskając kostkę sera w środek każdego z nich i uszczelniając. Zrelaksuj się przed przyjazdem Gości.
Piekarnik rozgrzać do 200C / wentylator 180C / Gaz 6 i rozgrzać olej na patelni. Smażyć hamburgery przez 1-2 min, aż staną się brązowe z każdej strony, a następnie przełożyć na blachę do pieczenia. Umieścić w piekarniku na 5-10 minut, aż gotowane przez i rurociągów gorące. Ułóż na dużym talerzu i podawaj z dipem z boku.