Hamburgery z indyka tajskiego z majonezem Mango

Hamburgery z indyka tajskiego z majonezem Mango
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj tajskich hamburgerów z indyka z majonezem Mango. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 351 kalorii, 35g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz majonez, majonez mango, liście sałaty rzymskiej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Hamburgery z tuńczykiem tajskim z majonezem imbirowo-cytrynowym, Hamburgery z indyka-pieczarki z cebulką-majonez cytrynowy, oraz Greckie Burgery z indyka z majonezem czosnkowym koperkiem.

Instrukcje

1
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Połączyć pierwsze 3 składniki w dużej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodajemy indyka i kolejne 3 składniki, mieszamy aż do wymieszania. Podzielić mieszaninę na 5 równych porcji, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4
. Obie strony pasztecików posmarować sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
5
Umieść paszteciki na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania. Grill 8 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Na dolnej połowie każdej bułki rozprowadzić 1 łyżkę majonezu z Mango; na wierzchu 1 liść sałaty, 2 plastry pomidora, 1 patty, 3 plastry ogórka i górną połowę bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćŚredni
Gotowe W32 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia37
Magazyn