Hamburgery z indyka tajskiego z majonezem Mango

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj tajskich hamburgerów z indyka z majonezem Mango. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 351 kalorii, 35g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz majonez, majonez mango, liście sałaty rzymskiej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Hamburgery z tuńczykiem tajskim z majonezem imbirowo-cytrynowym, Hamburgery z indyka-pieczarki z cebulką-majonez cytrynowy, oraz Greckie Burgery z indyka z majonezem czosnkowym koperkiem.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w dużej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodajemy indyka i kolejne 3 składniki, mieszamy aż do wymieszania. Podzielić mieszaninę na 5 równych porcji, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
. Obie strony pasztecików posmarować sprayem do gotowania.
Umieść paszteciki na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania. Grill 8 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Na dolnej połowie każdej bułki rozprowadzić 1 łyżkę majonezu z Mango; na wierzchu 1 liść sałaty, 2 plastry pomidora, 1 patty, 3 plastry ogórka i górną połowę bułki.