Hamburgery Serowo-Bekonowe Pimiento

Hamburgery Serowo-Bekonowe Pimiento
Hamburgery serowo-bekonowe pimiento mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 525 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.78 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pieprz, bułki hamburgerowe, mieloną polędwicę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Hamburgery Nadziewane Serem Pimiento, Ser Pimiento Z Bekonem, oraz Ser Pimiento z boczkiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Pierwsze 4 składniki połączyć delikatnie. Wymieszać świeże zioła do mieszanki mięsa. Kształt mieszaniny na 6 (5-calowe) paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
MięsoMięso
3
Grill, przykryty pokrywą grilla, 4 do 5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy wołowina nie będzie już różowa w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Podawać na domowych bułkach hamburgerowych. Top każdy burger z serem pimiento, gotowane plastry boczku, sałata, i plastry pomidora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
Ser PimentoSer Pimento
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
SałataSałata

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn