Przepis hamburgery rybne z sosem ziołowym jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest niesamowitym pescatarian opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Na 4,12 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka zielonej cebuli, bułka tarta, zielona cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Burgery Z Indyka W Sosie Ziołowym, Burgery z indyka w sosie ziołowym, oraz Hamburgery/paszteciki z łososia w sosie ziołowym.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.