Hamburgery Nadziewane szynką i Szwajcarią
Hamburgery Nadziewane szynką i Szwajcarią mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.44 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 21 minut. Mieszanka pieprzu, sos worcestershire, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Burgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers), BBQ Swiss Turkey Burgers, oraz Szwajcarski stek burgery dla 2 dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników. Podzielić mieszaninę na 8 równych porcji, kształtując każdy w 5-calowy Owalny patty. Top każdy z 4 pasztecików z 2 łyżki sera i 1/2 uncji szynki, pozostawiając 1/2-calowy granicy; top z pozostałych pasztecików. Naciśnij krawędzie razem, aby uszczelnić.
Umieść paszteciki na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 3 minuty z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Miejsce kromki chleba na grill rack; grill 1 minutę z każdej strony lub do tosty. Top każdy z 4 kromki chleba z 1 liść sałaty, 2 plastry cebuli, 1 patty, 2 plastry pomidora, i 1 kromka chleba.