Hamburgery duszone z boczkiem i cebulą

Hamburgery duszone z boczkiem i cebulą
Przepis boczek i cebula duszone hamburgery może zaspokoić Amerykański pragnienie w około 35 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 405 kalorii, 32G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 34 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, mieloną wołowinę, bułki burger, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Włoskie Burgery Duszone W Cebuli, Cebula i pieczarki duszone Super szwajcarski Indyk hamburgery, oraz Hamburgery duszone w karmelizowanym sosie z cebuli, grzybów i sera pleśniowego.

Instrukcje

1
Na średniej patelni, gotować boczek i cebulę na średnim ogniu, aż boczek jest chrupiące i cebula jest miękka, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Tymczasem w średniej misce połączyć mieloną wołowinę, 2 łyżki sosu barbecue, przyprawioną sól i pieprz; dobrze wymieszać. Kształt mieszaniny na 4 paszteciki, 1/2 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sos BarbecueSos Barbecue
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Z rowkiem łyżką, usunąć mieszaninę boczek cebula z patelni; przykryć, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
4
Dodaj paszteciki do tej samej patelni; gotować na średnim ogniu przez 10 do 12 minut lub aż dokładnie gotowane, obracając raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Pozostałe 2 łyżki sosu barbecue rozprowadzić na dolnych połówkach bułek. Na wierzchu burger, boczek z cebulą i górna połowa bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
BoczekBoczek
CebulaCebula
RolkaRolka
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn