Hamburgery duszone z boczkiem i cebulą
Przepis boczek i cebula duszone hamburgery może zaspokoić Amerykański pragnienie w około 35 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 405 kalorii, 32G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 34 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, mieloną wołowinę, bułki burger, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Włoskie Burgery Duszone W Cebuli, Cebula i pieczarki duszone Super szwajcarski Indyk hamburgery, oraz Hamburgery duszone w karmelizowanym sosie z cebuli, grzybów i sera pleśniowego.
Instrukcje
Na średniej patelni, gotować boczek i cebulę na średnim ogniu, aż boczek jest chrupiące i cebula jest miękka, często mieszając.
Tymczasem w średniej misce połączyć mieloną wołowinę, 2 łyżki sosu barbecue, przyprawioną sól i pieprz; dobrze wymieszać. Kształt mieszaniny na 4 paszteciki, 1/2 cala grubości.
Z rowkiem łyżką, usunąć mieszaninę boczek cebula z patelni; przykryć, aby się ogrzać.
Dodaj paszteciki do tej samej patelni; gotować na średnim ogniu przez 10 do 12 minut lub aż dokładnie gotowane, obracając raz.
Pozostałe 2 łyżki sosu barbecue rozprowadzić na dolnych połówkach bułek. Na wierzchu burger, boczek z cebulą i górna połowa bułki.