Hamburgery boczkowe na bułkach Brioche
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać hamburgery boczek na bułki Brioche spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 214 kalorii. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jeśli masz brie, sok z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Hamburgery boczkowe na bułkach Brioche, Bułeczki Brioche, oraz Bułeczki Hamburgerowe Brioche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na obramowanej blasze do pieczenia, wrzucić cebulę z 2 łyżkami oliwy z oliwek i smażyć, aż zmięknie, o 20 protokół.
W międzyczasie, w małej misce, ubić majonez z sokiem z cytryny. Stopniowo ubijamy pozostałe 1/4 szklanki oliwy z oliwek i doprawiamy solą i pieprzem.
Na dużej patelni, gotować boczek na umiarkowanie dużym ogniu, aż chrupiące.
Odcedzić na ręcznikach papierowych i złamać każdy pasek na pół.
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową. Uformuj mielone mięso na osiem pasztecików. Obficie doprawić solą i pieprzem, posmarować oliwą z oliwek. Grilluj na umiarkowanie wysokim ogniu, aż dobrze zarumienią się na dnie, 5 minut. Flip hamburgery, kopiec brie na górze i grill przez 4 minuty dłużej, aż ser jest lekko stopiony i hamburgery są średnio rzadkie.
Rozłóż majonez cytrynowy na pokrojonych bokach bułek; hamburgery ułóż na dnie, a wierzch z boczkiem i cebulą. Zamknij hamburgery i podawać od razu.